Print this page

Комедията "Когато котката я няма" от Джони Мортимър и Брайън Кук ще ви разтърси от смях тази вечер в Дом на културата "Борис Христов" от 19 часа. 

Ситуационна пиеса, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата, където ролите на мъжа и жената са разменени – липсва секс. Действието се развива през 60-те години на миналия век.
Героят на Калин Врачански – Хъмфри, е силно сексуално експлозивен мъж, който обича плътските забавления и на когото жена му – Елена Петрова, изпълнява с голяма досада брачните задължения. Асен Блатечки или Джордж е пасивен без никакво отношение към секса, за сметка на съпругата си - Силвия Лулчева, готова за секс по всяко време.
Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си.
Появяват се и две млади дами , който преобръщат живота на всички!
Асен Блатечки, споделя за постановката: "Събрали сме се само приятели да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем констрастно от него самия.”

Участват: Асен Блатечки, Калин Врачанси , Елена Петрова , Силвия Лулчева, Мира Добрева, Ирена Тодорова
Постановка: Асен Блатечки
Сценография и костюми: Антония Попова
Продуцент: Театър Мелпомена и ДКТ „Константин Величков“-Пазарджик.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…