Комедията "Когато котката я няма" от Джони Мортимър и Брайън Кук ще ви разтърси от смях тази вечер в Дом на културата "Борис Христов" от 19 часа. 

Ситуационна пиеса, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата, където ролите на мъжа и жената са разменени – липсва секс. Действието се развива през 60-те години на миналия век.
Героят на Калин Врачански – Хъмфри, е силно сексуално експлозивен мъж, който обича плътските забавления и на когото жена му – Елена Петрова, изпълнява с голяма досада брачните задължения. Асен Блатечки или Джордж е пасивен без никакво отношение към секса, за сметка на съпругата си - Силвия Лулчева, готова за секс по всяко време.
Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си.
Появяват се и две млади дами , който преобръщат живота на всички!
Асен Блатечки, споделя за постановката: "Събрали сме се само приятели да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем констрастно от него самия.”

Участват: Асен Блатечки, Калин Врачанси , Елена Петрова , Силвия Лулчева, Мира Добрева, Ирена Тодорова
Постановка: Асен Блатечки
Сценография и костюми: Антония Попова
Продуцент: Театър Мелпомена и ДКТ „Константин Величков“-Пазарджик.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…