Интимни преживявания на реални хора, пресъздадени от майстори на комедията ще разсмеят зрителите на 4-ти септември.

Новият спектакъл „Секс за първи път“, който бързо покори софийската сцена идва и в Пловдив, в лятно кино „Орфей“ на 4ти септември от 20:00 часа.

Ролите в спектакъла са поверени на невероятните Милица Гладнишка, Александра Сърчаджиева, Камен Воденичаров и Димитър Живков, които умело водят публиката из дебрите на първите ни сексуални преживявания, вълнения и спомени. Актьорите интерпретират надеждите и разочарованията на няколко поколения хора при първата им интимна среща. Често комични, иронични или изпълнени със сантимент, понякога тъжни, дори изострено брутални, сюжетите провокират зрителите с откровението и искреността си. Това е едно емоционално пътуване, което започва от силата на любовта през кризисните времена на 30-те години на ХХ век, минава през от романтичните години на сексуалната революция на 60-те, безгрижието на 80-те, надеждите на 90-те, до технологиите и безумията на днешния ден. 

Пиесата „Секс за първи път“ е написана от американския автор Кен Девънпорт. Поставяна е в САЩ и е абсолютен хит по посещаемост на Бродуей, в продължение на 8 сезона. През 1998 г., десет години преди да се появи блогът със същото име, се създава уебсайтът My First Time, който  позволява на хората анонимно да споделят собствените си истински истории за техния първи път в секса. Сайтът моментално се превръща в явление, като над 40000 истории се изливат от цял свят, било то  глупави, сладки, абсурдни, смешни,  хетеросексуални, хомосексуални, непохватни, срамежливи, секси.

Авторът умело подбира от тези истински истории и всички уникални герои в тях най-интересните и завладяващи моменти, които е превърнал в майсторски написана пиеса и е дал възможност на четирима невероятни актьори да ни забавляват, разтърсват, провокират от сцената, да ни карат да се замислим, да се влюбим, да потърсим себе си в тази аплодирана осемдесет минутна игра.’’Секс за първи път’’, обещава да ви разсмее и да ви върне към спомените на вашето първо интимно преживяване. 

Българската версия на пиесата се реализира от Продуцентска къща „КРЕДИ АРТЕ“, със съдействието на Театър „Сълза и смях“. 

Режисьор е Димитър Стефанов. Неговите спектакли „Живак“ /Продуцентска къща „Креди Арте“/, „Който трябва“ /Драматичен Театър „Стефан Киров“/, „Тиква“ /Сатиричен Театър „Алеко Константинов“/ и други са носители на различни награди и се играят при голям интерес из цялата страна.

Билети за спектакъла „Секс за първи път“ се продават в Билетен център пред общината.

   Милица Гладнишка, Митко Живков, Александра Сърчаджиева, Камен Воденичаров 

 

              

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…