Спектакълът е номиниран за Аскеер за съвременна българска драматургия

Царицата на комедиите Албена Колева, любимецът от телвизионния екран Робърт Янакиев, звездата на Театъра на армията Георги Къркеланов и номинираната за Икар Христина Караиванова са звездите в хитовия спектакъл „Премиер за един ден“.  Той ще бъде представен за първи път в в лятна сцена „Орфей“ на 1ви септември от 20:00 часа.

Номинираният за Аскеер за съвременна българска драматургия спектакъл на режисьора Венци Кулев представя животът, в който живеем като реалити формат. В това шоу един обикновен безработен счетоводител получава предложение да стане премиер, а жена му се опитва да върне в реалността своя съпруг.   

Героите в тази безумна комедия ще ви се сторят, както нереални и абсурдни, така и до болка познати. 

Постановката „Премиер за един ден“ на ДКТ „Константин Величков“ ще бъде представена в рамките на  Театрална панорама на комедиите „Завеса под звездите“, която е част от културния календар на община Пловдив.

Билети за премиерата се продават в Билетен център пред общината. Цените са 10, 12 и 15 лв.  

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…