В спектакъла „Бай Рок“ на Лятно кино „Орфей“ тази вечер е в рамките на фестивала Театрална панорама на комедиите в Пловдив

След успешния концерт-спектакъл „Бог Рок”, който разказва за божественото в така наречената „дяволската музика”, фронтменът на група „Джинджифил” - актьорът Филип Аврамов ще ви даде нова порция разтърсваща музика и много смях с новия си спектакъл „Бай Рок” . В него са съчетани не само рок, но и блус, че дори и хитовете, които преследват всяко едно поколение. Ще научите отговорите на въпросите как се появяват първите планети, първите черни дупки и първите жени във вселената...? 

По идея и текст на Филип Аврамов
Музика и текстове група "Джинджифил"
Участват: Филип Аврамов, Калин Вельов, Цветан Андреев и Марияна Добрева-Велева
Продуцент: Feri Art

Калин Вельов и компания ще взривят с нови, авторски и други познати парчета от последната тази вечер на Лятна сцена ОРФЕЙ в Пловдив от 21 часа. 

Билети на Касата на ДК "Борис Христов" и на Общината.

Билети ОНЛАЙН в мрежата на EVENTIM.BG и GRABO.BG

Спектакълът се реализира с подкрепата на Министерството на културата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…