„Мъжете предпочитат да излъжат” ще се играе в ДК „Борис Христов“ на 14 март

„Мъжете предпочитат да излъжат” на френския драматург Ерик Асус се поставя за първи път в България. С комедията ДТ„Невена Коканова“, Ямбол гостува на пловдивска сцена на 14 март от 19.00 ч в Дом на културата „Борис Христов“.

Преводът и постановката са на Владимир Петков, а сценограф  е Жанета Иванова.

Участват Йоана Буковска-Давидова, Георги Ружичка, Яна Бобева, Кристиян Негалов, Галина Иванова, Волен Митев, Мария Панайотова.

Нищо не е такова каквото изглежда... И как да е иначе, когато за някои хора е жизнено важно да са винаги на границата на позволеното и непозволеното. Други пък си живеят вечно неудовлетворени от това, което имат. А трети се страхуват от мнението на другите толкова, че биха прикривали  същността си до края на дните си. Дали това се отнася само за мъжете? Едва ли, но щом гледате комедията „Мъжете предпочитат да излъжат” ще разберете, че ако на лъжата краката са къси, то тя със сигурност е стоножка! Иначе как ще успее да премине през толкова много перипетии и забавни ситуации, че и на жените да им е трудно да й хванат края.   

Билети на цена 12 лева ще се продават на каса „МаскАрт“ в Дома на културата от понеделник – 7 март.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…