Бойко Кръстанов в премиерния спектакъл „Всички страхотни неща“,  пловдивчани ще могат да гледат на 14-ти ноември, от 19 часа, в Дом на културата „Борис Христов“.

„Всички страхотни неща“ - една от най-популярните пиеси на световните сцени с телевизионната адаптация по HBO се играе за първи път в България на сцената на Народния театър, под режисурата на Владо Пенев.

Главният герой, Разказвачът, в който се превъплъщава прекрасния, популярен и обичан Бойко Кръстанов, търси себе си през различни опорни точки - скъпите си същества и подкрепящите хора, преживявания от детството и младостта, конкретните или ритуални знаци, места и събития от всекидневния живот. С други думи, води дневник на смисъла, за да спаси от депресията и себе си, и най-обичаните си близки, за да подготви и собствената си душа за житейските изпитания.

В направата на списъка е въвлечена и публиката - на зрителите са отредени роли, даден е шанс за импровизации. Естествено като във всяка добра драматургия, появата на любовта ще озари и продължи списъка на „страхотните неща“, които ни държат изправени, очертават пътя ни с криволиците и отклоненията, с провалите и победите.

Специално участие в драматургичния текст е отредено на музиката, на песните като феномен, който вълнуващо събира хората, носи им утеха и лекува болката им.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…