На 9.06.2021 г. /сряда/ от 18.00 ч. в Конферентната зала на НБ „Иван Вазов“ – Пловдив ще бъде представен моноспектакъла на Христо Христов „С България в сърцата“. Той е съвместна продукция на НБ „Иван Вазов“ и НЧ „П.Р.Славейков-1908“.

 

Христо Христов е роден в гр. Харманли. Завършва специалност „Театър“ в Института за културно-просветни кадри в гр. Хасково. От 45 години живее, работи и твори в Пловдив.  Популярен водещ е на събития в цялата страна – Карлово, Калофер, Перущица, Копривщица и др. С възторг е посрещан в Пловдив на отбелязването на 3 март, 2 юни, пред паметника на капитан Бураго…

 

Сега Христо Христов е подготвил самостоятелен рецитал „С България в сърцата“ по стихове на 12 големи български поети от Иван Вазов и Христо Ботев до Дамян Дамянов и Евтим Евтимов. Клавирен съпровод Даниела Маринова.

 

Спектакълът е с вход свободен при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…