След култовата си роля на Джаро в сериала „Под прикритие“ актьорът влиза в крокодилските обувки на нов ексцентричен бос, който за разлика от предшественика си може да ни разсмее, дори когато ни се плаче. На сцената оцелелият гангстер на Билалов навършва 50, но въпреки това проблемите не спират да го преследват. С голямата си уста и лафове-куршуми той разсъждава над „неволите“ около несметното си богатство, жените, престъпноста и още редица уникални абсурди, които днес ни заобикалят.  Честен, самоироничен и политически некоректен, оцелелият гангстер на Билалов е напълно изваден от клишето за мутрата, засягайки теми, които вълнуват всеки. 

"Смехът е сериозна работа и ако се смеем не трябва да е само над повърхностни неща", казва актьорът, който винаги чупи рамките на клишетата.

Автор на "Бум-Бум: Еволюция на престъпното мислене" е сценаристката Ваня Николова. Името й нашумя от първите сезони на "Под прикритие" и "Връзки", а напоследък и от филма „Голата истина за група Жигули“ с режисьор Виктор Божинов. Лентата отвя няколко хитови холивудски заглавия и влезе в топ пет на боксофиса за български филми за последните 30 години.

Билети за Бум Бум: Еволюция на престъпното мислене“ може да намерите в мрежата на Еventim.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…