На 6.11 от 19:00 ч. и на 15.11 от 10:30 и 11:45 ч. в Държавен куклен театър - Пловдив ще се състои премиерата на спектакъла "Приключение с маймунка".Представлението е за най-малките приятели на театъра. В него те ще открият колко е важно да бъдем добри един към друг, и че когато си помагаме правим света по-добър.

 

Текстът и режисурата са на Ева Кьосовска. Пиесата е написана в рими, което я прави още по-забавна и запомняща се.

 

Сценографията на Виржиния Петкова допринася за прекрасното настроение на пиесата, а куклите ѝ са изключително атрактивни и симпатични.

 

"Приключение с маймунка" е дебютен спектакъл за двама от актьорите на Държавен куклен театър - Пловдив - Елин Стоянова и Венцеслав Димитров, завършили класът на проф. Жени Пашова тази година. За пръв път те ще покажат невероятния си талант и въображение на пловдивската публика.

 

Актрисата Михаела Андонова се превъплъщава в главния герой - палавата маймунка. Както винаги - интересна и завладяваща - тя създава един пълнокръвен образ, в който много деца могат да се припознаят.

 

Приключение с маймунка

Драматизация и режисура: Ева Кьосовска

Сценография: Виржиния Петкова

Музикално оформление: Ева Кьосовска

Участват: Михаела Андонова, Елин Стоянова, Венцеслав Димитров

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…