„Включи квартала - театър в парка“ е името на най-младия фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив. За втора година инициативата ще зарадва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града. И през това лято,  пловдивчани ще имат възможността да се насладят на театър на открито, в четири големи парка в града под тепетата.

 

Жителите и гостите на града могат да гледат  комедията "Мъжът на жена ми" от Миро Гавран. Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори  Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

 

„Включи квартала – театър в парка" е фестивал, чиято идея е подчинена на популяризиране на театралното изкуство. Организират се  театрални вечери, отворени за всички хора, без значение от възраст, пол, етнос, образование или интереси. Включва един и същ спектакъл, който ще се играе в четири квартала на град Пловдив, на четири специално построени сцени и свободен вход за публика. Ако представлението ви хареса, можете да го видите отново в съседния квартал.

Комедията "Мъжът на жена ми"  стартира на 5 юли от 20:30 часа в парка до магазин Лидъл в ЖР Тракия. Входът е свободен, но организаторите от „МаскАрт“  приканват пловдивчани да си носят по нещо за сядане. И разбира се, доброто си настроение.

 

Ето я и програмата:

05 юли 2020г. - Паркът до магазин Лидъл , кв. Тракия

07 юли 2020г. - Парк "Белите брези, кв. Кючук Париж

11 юли 2020г. - Парк "Ружа", кв. Смирненски

20 юли 2020г. - Парк "Рибница", кв. Кършияка

Начален час 20.30 часа

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…