Print this page

Жителите на град Перущица се стягат за голямо събитие. Само след около две седмици  на сцената на народно читалище "Просвета-1862" ще се качат големи имена. Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще играят спектакъла „Всичко или нищо”, а представлението е част от националното им турне. Театралният празник за града ще е на 13 септември.

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път. След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в  интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

„Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена с изключително забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бликащи емоции и трогващи моменти.


We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…