Трите трупи в Пловдив са без представления на професионалния им празник

"… в тъмната зала на светлата сцена струи животът"

Световният ден на театъра - 27 март се отбелязва от 1962 г. с решение на Деветия конгрес на Международния театрален институт към Организацията на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО) през 1961 г.

Проявите, свързани с този ден, са както мащабни театрални събития, така и съвсем интимни чествания на любовта към магията на театъра. Тазгодишният празник на любителите на изкуството на Мелпомена под тепетата ще е без сцена. И трите трупи в Пловдив са без представления на професионалния им празник.

КАПАНА.БГ честити на екипите на Драматичен театър „Н. О. Масалитинов“, Държавен куклен театър - Пловдив и Театър Хенд с пожелания за пълни зали, нестихващи аплодисменти, творческо вдъхновение и удовлетоврение!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…