Китаро-мандолинен оркестър от Сандански свири заедно с пловдивските си колеги

Инициативата за изнасяне на безплатни класически и джаз концерти на открито, която община Пловдив възроди продължава и през следващите месеци. Всеки уикенд по предварително обявен график в Цар-Симеоновата градина, пловдивчани и гости на града ще имат възможност да се насладят на изпълненията на популярни и обичани оркестри и формации - Оркестър на Държавна опера Пловдив, Духов оркестър-Пловдив, Биг Бенд-Пловдив, Арт Войс Център, таланти от НУМТИ  „Добрин Петков“ и даровити пловдивчани, с кариера у нас и в чужбина, които ще свирят класически произведения, евъргрийни, джаз и други.

През месец юли, в програмата ще се включи Китаро-мандолинен оркестър от гр. Сандански. Военният духов оркестър ще изнесе концерти през юли и през август.

В събота, точно от 19:30 часа, ще имате възможността да чуете Духов оркестър Пловдив точно до Виенския павилион, а в неделя на същото място и по същото време, пловдивчани и гостите на града ще имат възможността да се насладят на Aрт Войс Център и Биг Бенд Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…