Националното турнена списание Бизнес Клуб гастролира тази вечер в Пловдив

Началото е в 18 часа, а забавата е безплатна

Най-популярният български комик Димитър Туджаров (Шкумбата), който чрез своя хумор успява да изрази чувствата и отношението на хората към правителството и строя, влиза в ролята на водещ на концерт с вход свободен на площада тази вечер.

Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света. Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса през 80-те.

 

Народната певица Поли Паскова е другото лице на сцената. Тя е един от най-добрите примери за възраждането на българския фолклор чрез представянето му в съвременен и атрактивен вид. Поли е една от малкото певици, която налага авторска музика на фолклорна основа, изпълнява и автентични песни. Певицата разполага с богат жанров репертоар - над 500 песни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…