“Art Crew“ отново стъпва на пловдивска сцена с мюзикъла „Аз съм Луна“. През пролетта, артистичната група реализира няколко поредни концерта, представяйки мюзикъл по популярния детски сериал - „Аз съм Луна“. Концертите се радваха на огромен успех, а билетите за град Пловдив бяха изкупени за дни и много хора не можаха да се сдобият с такива. Сега, групата отново е решила да зарадва феновете на Луна в град Пловдив. В мюзикъла, създаден от Art Crew, ще имате възможност да чуете почти всички популярни песни от сериала, ще се пренесете на пързалката „Jam & Roller“ и ще видите как минава един ден, в подготовка за концерта. Сюжетната линия в мюзикъла преплита в себе си много важни моменти от сериала, които са поднесени с много песни и танци.
            
Мюзикълът ще се играе на 14-ти юни, сряда, в „Летен театър“, като началото е точно в 20:00 часа. Всеки желаещ, може да намери билети в касите на „ИзиПей“, онлайн на „ePay“, както и на място, в деня на концерта.
            
Луна е безгрижно и красиво 16-годишно момиче, което живее в Канкун, Мексико, заедно с приемните си родители. Тя работи като разносвач на бърза храна на ролкови кънки и повярвай, тя е доста добра на тях, като дори и тя самата не подозира за това. Един ден животът ѝ се преобръща тотално, когато новата собственичка на имението, в което Луна живее с родителите си, го купува. Впечатлена от готварските умения на Моника - майката на Луна, тя им предлага работа в Буенос Айрес, а Луна да бъде ученичка в най-доброто училище в Аржентина, като тя ще плаща таксата ѝ. И така, Луна и семейството й се пренасят в Аржентина. Луна се сблъсква с много нови предизвикателства, отрива нови приятели, а също и врагове. Какво се случва по-нататък? Ела и се потопи в магията и нека Луна сама да ти разкаже своята история.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…