Print this page

Поредният ежегоден концерт на двете братски пловдивски банди Paranormal и Downer Kill. 
С медийната подкрепа на YRB.

Downer Kill са банда, сформирана в Пловдив в началото на 2011 г. В постоянен състав е от края на 2011 г. Групата е повлияна от творчеството на "Asking Alexandria", "ParkwayDrive", "Paramore", "Avenged Sevenfold" и др. и изпълнява някои от техните песни. От началото на 2012 г. групата започва работа по авторски материал, като вече има подготвени 10 авторски песни, а първата от тях -"Razors in Hands", е вече записана в професионално студио "F1 sound records" с музикален продуцент Васил Вълчев. На концерти вече се набляга основно на представянето на авторските композиции. В процес на запис са още две песни - "Потопен" и "Book of Lies". Предстои да бъдат записани още няколко песни плюс видеоклип на едната(наградите за спечелените първи места на конкурсите "Силата на рока 2" и "Голямото междучасие 4"). Песента и видеоклипа от спечеленото първо място на "Голямото междучасие 4" ще бъдат записани и продуцирани от Димитър Кърнев - D2. Предстои запис и продуциране на една или две песни от ODD CREW.
https://www.facebook.com/DownerKill

Paranormal се сформират като група през първите месеци на 2011. От тогава нататък се стараят над работата си, която е изцяло насочена към авторска музика. Сред грушпите, които са ги вдъхновили са Viperfish,Muse,Arctic Monkeys,Metallica,System of a Down и много други.   

https://www.facebook.com/paranormalbg

 

Място: Център за сценични изкуства Stage 51
Дата: 14.06.2014 г.
Начало: 19:30 ч.
Вход: 5 лв.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…