Музикалното събитие на Педагогическия факултет е днес от 18.30 часа в „Тракарт“, входът – свободен

 

 

Вокални и инструментални изпълнения на джаз, поп и автентичен фолклор представят студенти от 3 специалности в катедра „Музика“ на Педагогическия факултет към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Концертът ще се проведе на днес, 22 юни 2021 г., в Камерна зала „Тракарт“ на подлез „Археологически“, съобщиха организаторите от висшето училище.

 

 

Началото е в 18.30 часа, входът – свободен.

 

 

В концерта ще участват студенти от специалностите „Музика“, „Джаз и поп изпълнителско изкуство“ и „Педагогика на обучението по музика“.

 

 

Програмата включва вокални изпълнения на възпитаници от класовете на гл. ас. д-р Майя Бошева по джаз и поп пеене и на Станка Даутовска по народно пеене. На сцената ще излязат също студенти инструменталисти на преподавателите доц. д-р Веселин Койчев по китара, на Георги Найденов по гъдулка и на Владимир Величков по кавал.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…