Закупените билети могат да бъдат върнати

 

Във връзка с усложнената епидемична обстановка, ръководството на Опера Пловдив обявява, че концертът в зала "България" на 31 октомври в столицата, който отбелязва 75 години от създаването на Пловдивска филхармония, се отлага. Изпълнението на емблематичната Ленинградска симфония от Шостакович от оркестър с 95 музиканта на закрита сцена към този момент не е възможно.

 

От Пловдивската опера благодарят за съдействието на партньорите си от Софийска филхармония в лицето на нейния директор Найден Тодоров.

 

Юбилейният концерт в зала "България" ще бъде насрочен за нова дата през месец май 2021 година и ще бъде обявен допълнително.

 

Закупените билети могат да бъдат върнати на касата, на която са закупени в срок до 10 ноември 2020 година.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…