Print this page

Поради нестихващия интерес към творчеството на певицата и скоростната разпродажба на билетите за първия и концерт, в града под тепетата беше обявена още една дата. Вторият концерт ще се състои само ден след първия – на 14.08.2022 г. от 21:00 ч., а мястото отново е Античният театър. Билетите още са в наличност.

Припомняме, че грандиозното национално турне на „Примата на българската музика“ започна още на 14 април, тази година. Билетите за концерта на 13.08 бяха изчерпани малко след пускането им в продажба.

Въпреки дългогодишния опит на музикалната сцена, обявяването на втора последователна дата е нещо ново в кариерата на певицата.

Пловдив обаче не е единственият град с обявени втори дати. Примата ще омагьоса публиката с обаянието на своя глас повторно и в градовете Ловеч и Варна. Вторият концерт във Варна предстои, на 29 август.

С новите дати Националното турне 2022 на Лили и нейния бенд наброява цели 31 изяви в 28 града, което е абсолютен рекорд за България!

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…