АлФа Дуо и приятели ще направят дебютен концерт на 3 юли, неделя, от 19:00 в Епископската Базилика на Филипопол. Подготвили са за публиката една ударна програма, изпълнена с произведения на много известни композитори, сред които А. Пиацола, Й. Ксенакис, Ф. Сай, собствени аранжименти и композиции, българска музика, поп и джаз.

Александър Георгиев и Фабиан Хомар сформират АлФа Дуо още през 2011 година, като студенти в Университета "Антон Брукнер" в гр. Линц, Австрия. Дебютният им концерт тогава е в световноизвестната зала на Музикферайн - Виена.

В момента и двамата са уважавани преподаватели в Университет "Густав Малер" в гр. Клагенфурт, Австрия. Дуото изнася концерти в Австрия и Германия, а това лято с  удоволствие ще представи своя дебютен концерт и в България, при това на едно знаково място! Александър Георгиев е възпитаник на пловдивското музикално училище – НУМТИ „Добрин Петков“. Той и Фабиан Хомар ви канят да се оставите на магията на ударните инструменти в зала, изпълнена с много древна история, в която ще ви очакват  2 Маримби, 2 Вибрафона, 5 Сет Ъпа, Конги, Бонгису, Тарамбуки, Джембета, Чинели, Блокчета, Шейкъри, Кашишита, Шекерета и много други музикални инструменти.

Концертът се осъществява с любезното домакинство на ОИ „Старинен Пловдив“. Билетите са на цена от 20 лева и се продават на касата на операта в Дом на културата “Борис Христов”.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…