Документалният филм „Отвъд рамката – Димитър Инджов, посветен на известния пловдивски колекционер, ще бъде представен в Пловдив. Премиерата ще се състои на 23 май, от 18.30 часа, в голямата зала на LUKY Дом на киното.

„Отвъд рамката – Димитър Инджов“ представя интересната нравствена философия на един от най-големите български колекционери. Освен това, Димитър Инджов разказва изключително любопитни и малко познати досега факти от творческата и житейска  биография на големи имена в българското изобразително изкуство като Жул Паскин, Жорж Папазов, Петър Морозов, Гошка Дацов, Константин Гърнев,

В лентата, която е снимана в продължение на близо шест години, са включени паметни моменти от срещите на екипа с едни от най-значимите имена в българското изящно изкуство – Светлин Русев, Андрей Даниел, Чавдар Пашев, Георги Кононец, Радул Шишков, Петър Драмов и Георги Чапкънов. За жалост, през годините се разделихме с по-голямата част от творците, но публиката ще има удоволствието да чуе техните споделените творчески идеи и коментари за изкуството, колекционерството, удивително мъдрите им разсъждения за духовното ни бъдеще и завет към идните поколения.

Филмът е създаден от екип: сценарист – Ваня Трингова, режисьор – Стоян Радулов, оператор – Станимир Навущанов, продуценти Георги Крумов и Ваня Трингова.

Вход с покани.

 

1 comment

  • Comment Link Mohammed Rashid Ali Khan  Mohammed Rashid Ali Khan Май 22, 2022

    Когато кандидатствах за заем за закупуване на моята сграда като собственик на малък бизнес в трудна ситуация, Alinma bank каза, че не могат да ми помогнат. Синдикацията на заемите на Европейския съюз седна с мен, чу положението ми и реши, че си струва да рискувам. Ето ни 5 години по-късно и току-що поднових заема си за още 7 години от Европейския съюз Loan Syndication. Не бих могъл да закупя сградата си без помощта на The European Union Loan Syndication и ще съм им завинаги задължен, че ми дадоха шанс, когато никой друг не го направи. Те са законни, честни, верни и уважаващи, изпратете им имейл, ако се интересувате, на EuropeanUnion_loansyndication@outlook.com или WhatsApp номер: +393509828434 или Telegram: https://t.me/EuropeanUnionLoanSyndication.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…