Print this page

Петък вечер от 21:10 пловдивчани ги очаква весела вечер под звездите с музиката на любимите Бийтълс, под режисурата на изключителния Дани Бойл, който е забъркал сместта между комедия и мюзикъл в новия „ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА“. Филмът разказва за Джак Малик (Химеш Пател) – музикант и автор на песни в малко английско крайморско градче. Единствената му опора в неуспешната му кариера е приятелката му от детинство Ели (Лили Джеймс).

След странен инцидент с автобус по време на глобално спиране на тока той се оказва единственият човек на света, който си спомня за съществуването на Бийтълс.

Късната прожекция от 23:30 ч. ще бъде тази на българската комедия УЮТ – режисьорски дебют на обичания Камен Донев. В историята се преплитат тежки семейни взаимоотношения в комедиен аспект – съдбата, парите, съседите, бъдещето, как живеем, с какви темпове, с какви обороти, какво даваме, какво искаме, как се разминаваме.

На 22.07 /понеделник/ от 21.10 ч в рубриката „Пожелахте да гледате“ ще бъде показан филмът „Лятото на обичайните заподозрени“. Специален гост ще бъде Стефан Вълдобрев.

Тазгодишното издание на кинопанорамата ще предложи още една непреходна класика – АМАДЕУС (25.07) на режисьора Милош Форман. Очаква ви също така и премиерата на новия екшън-трилър на Люк Бесон – „АННА” (утре 20.07 от 21.10ч), който бележи завръщане на режисьора към неговите корени.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…