Изложбата е част от поредица от събития, които посолството планува из цялата страна по повод 65 години дипломатически отношения между България и Индонезия

 

 

 

Фотоизложба от най-големият архипелаг на Земята ще се открие днес в Цар-Симеоновата градина, до фонтан „Деметра“. Посолството на Индонезия в София представя елементи от културата, бита и природата на Индонезия, чрез уникални фотографии от различни острови в екзотичната държава: Бали, Суматра, Флорес, Сулавеси, Западна Папуа, Калимантан, Нуса Пенида и други. Експозицията е със заглавие „Чудесата на Индонезия“.

 

Официалното откриване на изложбата е днес от 17.00ч, съпътствано с традиционен индонезийски танц, изпълнен от групата по индонезийски танци към Посолството на Индонезия – „Очарователните Рози на Архипелага“.

 

Ще присъства и посланикът на Република Индонезия, Н.Пр. г-н Иуан Богананта.

 

Изложбата е част от поредица от събития, които посолството планува из цялата страна по повод 65 години дипломатически отношения между България и Индонезия, които се навършват тази година. Събитието се осъществява в партньорство с община Пловдив, както и Министерството на туризма на Република Индонезия.

 

Фотосите ще бъдат на разположение за свободно разглеждане от пловдивчани и гости на града в Цар Симеоновата градинката до 30-ти май 2021 г.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…