Print this page

Изобилие премиерни заглавия, най-доброто от световните театрални и танцови сцени и най-престижният планинарски фест за първи път в Пловдив - тази година на Филмови нощи във Филипополис

Предварителна продажба на билети от днес в LUCKY Дом на киното и на www.boxoffice.bg

Тази година ще се проведе 18-то издание на ФИЛМОВИ НОЩИ ВЪВ ФИЛИПОПОЛИС в Пловдив, който ще започне на 8-ми юли и ще продължи до последния ден на месеца, а мястото отново е Лятно кино Орфей.

Ексклузивната прожекция на “Никой не иска нощта” с Жулиет Бинош проследява борбата за оцеляване на две напълно различни жени в ледената пустош на Гренландия, по време на дългата полярна нощ, която трае 178 денонощия.

Руско-българската продукция “Лабиринти на любовта” с Яна Маринова се състои от пет самостоятелни новели, които разказват за взаимоотношенията на хората в съвременния технологичен свят.

Сръбската комедия “Паметник на Майкъл Джексън” със сигурност ще ви разсмее. Докато Марко се развежда с любовта на живота си, му хрумва, че един паметник на Майкъл Джексън в центъра на града ще му помогне да си я върне. 

Ще можете да видите премирата и на “Труман”. Продукцията на Испания и Аржентина е носител на 6 награди Гоя за 2016, други филмови отличия и много номинации.

“Открий отново Индия” ще ви отведе за 50 дни в Индия, където след 19 хиляди километра на пътешествениците ще им стане ясно, че не те са били част от Индия, а тя е била част от същинския им живот.

“Експедиция до края на света” ще ви заведе на едно пътешествие до нови неоткрити места по замръзналите фиорди на Гренландия.

Рубриката “Най-доброто от световните сцени” ще открие постановката “Хамлет” с Бенедикт Къмбърбач, която вече беше посрещната с аплодисменти от многобройната публика в София и Варна. Можете да гледате още и две оперни заглавия “Бохеми” и “Любовен елексир” на Нюйоркската Метрополитън опера. Ослепителна постановка на световноизвестния Болшой балет “Жизел” е с една от двете най-велики живи балетни прими Ана Тихомирова в главната роля.

Най-престижният планинарски кинофестивал в света Banff Mountain Film Festival гостува за първи път в Пловдив. Той представя най-добрите спортни, природни и приключенски филми пред публиката в Банф, Канада и още 40 страни в целия свят.

Билети може да закупите - онлайн на www.boxoffice.bg., на касата на "LUCKY Дом на киното" на ул. "Гладстон" 1 от днес - 05.07 /вторник/ до 08.07 /петък/ от 16.30 до 21 часа. На лятното кино продажбата на билети започва от деня на откриването 08.07. Работното време на касата там е 19.30 - 23.30 часа.

Очакват ви много премиерни заглавия, които ще можете да видите за първи път в киното под звездите.

Предстоят и още много изненади в рубриките “Нима не сте гледали”, “Кино и пуканки” и “Българско кино”. Очакваме ви!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…