Print this page

През 2015 г. контурната бутилка на Coca-Cola отбелязва 100-годишен юбилей. Вдъхновени от тази знакова икона в дизайна, ONE DESIGN WEEK и Coca-Cola отправят покана за участие към ученици и студенти от приложните и дизайн специалности, както и към всички професионални дизайнери, в конкурс на тема: „Продължи контура на щастието с Coca-Cola".
Участниците в конкурса трябва да представят своя прочит на легендата Coca-Cola под формата на триизмерен дизайн обект, графичен принт, дигитално изображение, моушън графика, звуков дизайн или инсталация.

Шестчленно жури с международно участие ще оценява постъпилите предложения в рамките на конкурса до 6-ти юни (събота). Селектираните творби ще бъдат представени на тазгодишния ONE DESIGN WEEK в изложбата „Продължи контура на щастието с Coca-Cola". Тя ще се случи в творчески комплекс Инкубатор (Пловдив, кв. Капан, ул. "Братя Пулиеви" 1-6) от 19-ти до 28-ми юни.

Голямата награда на дизайн състезанието е най-новият модел DSLR фотоапарат на Nikon (Nikon D5500 + обектив 18-55mm VR). Награждаването на победителя в конкурса ще се извърши на специално организирано събитие в рамките на самата изложба.

Повече информация относно проекта, както и правилата на конкурса могат да бъдат намерени на:
edno.bg/one-design-week-2015/coca-cola-competition
Facebook страница на конкурса:
www.facebook.com/events/879150572152194/


За фестивала:
ONE DESIGN WEEK е международен фестивал за дизайн и визуална култура. Събитието се организира в подкрепа на Пловдив Европейска столица на културата 2019.
ONE DESIGN WEEK се организира от платформата за култура ЕДНО. Освен основната изложба и професионален форум с изтъкнати имена от сферата на съвременния дизайн седмото издание на ONE DESIGN WEEK включва редица инициативи със свободен достъп за широката публика - изложби, творчески работилници, дискусии, лекции, детска програма, филми, партита и т.н.
ONE DESIGN WEEK е платформа, която стимулира и подкрепя развитието на дизайн професионалистите в България. Същевременно, целта на събитието е да представя и популяризира устойчиви и стойностни практики за по-добра и смислена визуална среда от цял свят. Сред другите ежегодни фестивали на ЕДНО са ONE ARCHITECTURE WEEK и ONE DANCE WEEK.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…