На 18 и 19 август Мира Кацарова ще представи два тематични камерни концерта, обединени около идеята за уюта и специалната близост, която всеки двор носи като усещане. В топлите летни вечери малките зелени пространства обикновено приютяват приятели и любими хора. На тях ще бъдат посветени предстоящите две събития. Освен Мира и Миро, пред публиката ще излязат още и Веселин Веселинов-Еко и Христо Йоцов.

Първият концерт ще се състои идния петък от 20:00 часа в двора на столичния клуб SOHO. След петъчния концерт Мира и музикантите ще озвучат двора на Контрабас в Стария град в Пловдив. Събитието там ще се случи в събота от 21:00 часа.

В двата си концерта Мира ще представи програмата от последния си проект „The New Standards“. В него известни рок и поп песни звучат като модерни джазови композиции, благодарение на новите аранжименти, създадени от Мирослав Турийски. Сред заглавията са Teardrop на Massive Attack, Use Somebody на Kings Of Leon, Imagine на Джон Ленън, Human Nature на Майкъл Джексън, Exit Music на Radiohead, Ironic на Аланис Морисет, Love Is A Losing Game на Ейми Уайнхаус и др.

В Контрабас в сърцето на Стария град програмата ще бъде по- богата и ще включва допълнителни композиции. Поради ограничения брой места в двора на джаз заведението, е препоръчително да се направи предварителна резервация.

С идеята си „2 концерта в двор“ Мира ще даде старт на възможните бъдещи събития, които ще се случват в този формат. Следващата седмица джазът ви очаква в двора – близък, топъл и споделен с приятели.
     

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…