Тази седмица нашите „Приятели зад бара” са новият председател на Адвокатски съвет – Пловдив Иван Демерджиев и Милена Станджикова, която встъпи като член на съвета преди седмица. 

Двамата ще сменят черните тоги с фланелките на БезистенЪ, за да се включат в благотворителната кауза на клуба точно в 19 часа.

Макар сега да печели с лекота съдебните битки, докато е ученик, Иван Демерджиев мечтае да е барман. Което е естествено, предвид популярността на тази професия сред нежната половинка на човечеството. В последствие обаче поема по пътя на правото, а когато не е в кантората или в съдебната зала, играе футбол с приятели,  ходи на морски риболов или пътешества. Обожава операта, но обещава , че в неделя няма да измъчва посетителите с „Тоска” , а ще пуска само рок. 

Партньорът му в каузата – Милена Станджикова пък признава, че винаги е искала да бъде адвокат и съвсем целенасочено е преследвала мечтата си.  Разбира се, ако я видите да кара ролери с децата си на Гребната, да лети по вълните с уиндсърфа си или да скача с парашут или бънджи, трудно ще познаете в нея строгия юрист от залата. Но не се заблуждавайте, там е безкомпромисна.  Съжалява само, че още не си е купила мотор, който да паркира пред бара.

В неделя двамата ще работят без хонорар, но за сметка на това всички останали ще бъдат таксувани по най – високата тарифа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…