Приветстваме ви на следващата интересна вечер за настолни игри под наименованието Board Games Night: Разделяй и Владей. Ние от NASTOLA.bg ще ви представим настолни игри и ще се постараем да си прекарате приятно днес от 19:00 ч. до 23:00 ч. Събитието ще се състои при нашите приятели от Vintage House, които ще предложат приятна атмосфера, богат избор от напитки и неща за хапване.

Тематиката на събитието ще бъдат исторически и стратегически игри, което подсказва заглавието "Разделяй и владей" - стратегия на Гай Юлий Цезар при покоряването галските провинции.


Разбира се, ще има и други игри, които ще можете да играете на събитието. А ако си търсите другарчета за някоя ваша игра - взимайте я и хора за игра ще се намерят.

Вход - свободен, а консумацията е за лична сметка.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…