Победителят печели  100 лева и годишна карта за намаление

Обичаш да хапваш бургери и мислиш, че ще можеш да направиш рекорд? Ти си нашият човек. Запиши се, плати такса "Награден фонд" от 10 лв. в ресторант Burger Chef и яж до пръсване! Ще спечели този, който изяде най-много хамбургери за 10 минути. Освен парична награда от 100 лв, ще грабне и ВИП карта за цялата година за намаление в обектите ни в Пловдив и Пазарджик. Състезанието ще се проведе при минимален брой от 15 записани (максимум 25), а водещи ще бъдат самите Picpukk & Nicole Andonova. Ще купонясваме, ще хапваме и ще се снимаме цели 2 часа. Споделяйте с приятели! Да видим пазарджиклия или пловдивчанин ще успее да удари рекорда. На 01.04 Ники от Пазарджик изяде цели 9 хамбургера. Няма ограничение във възраст и пол. Очаква те яко хапване с приятели.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…