Любимата гръцка банда Baildsa се завръща в България специално за откриването на Конюшните. Момчетата от Солун ще ни подлудят с експлозивната си смесица от балкански фолклор заедно с рок, ска и пънк. Бандата ще представи за пръв път на родна земя и новия си сингъл "ne znam". Ще чуем "United States of Balkans", "Baildsa", "Balkan Ninja" и още много любими хитове.

Момчетата от Солун спечелиха хиляди фенове през годините с многото си фестивални концерти и клубни турнета. Сега те се завръщат след година отсъствие в Пловдив и нямат търпение да сътворят поредното обединение на Балканите на сцената на Конюшните!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…