Ако сте си тръгнали от якия купон в No sense без някоя дреха не съжалявайте - тя вече живее нов живот

Един от най-старите барове в града и любимо място за айляк - No Sense, дари забравяните в заведението и непотърсени в продължение на 6 месеца дрехи на деца и тийнейджъри в неравностойно положение.   

Идеята дошла на персонала, след като редовна клиентка споделила, че ще занесе излишните неща от гардероба си на възпитаниците на бившия Родопски пансион. Така към нейните две торби били добавени всички забравени през зимата „парцалки“, събличани един по един в разгорещяването на нощните купони, които напълнили общо два огромни кашона.

 

Има много шапки, шалове, якета, пуловери, жилетки, суитчери … и сред тях доста маркови дрешки. Е, тези две къси поли, които се виждат на една от снимките, не са забравени в бара, никоя мома не си е тръгнала без пола от там. Просто дамите от персонала също са дарили по някоя дрешка.

Ако сте загубили някоя част от тоалета си в лудия купон в No sense, не съжалявайте, тя вече живее нов живот.  

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…