Най-новият пловдивски бар отваря врати тази вечер. Казва се „Пощата” и това не е случайно.  Намира се на няколко метра от часовника на Централна поща, на мястото на бившия „Апартамент 101“. Щафетата вече е предадена и първите коктейли в  бар „Пощата“ вече се подготвят за партито довечера.

Концепцията за бара се ражда месеци преди изобщо да намерим това място и да се окажем срещу… пощата. Идеята на бар „Пощата“ е да събира хората и да ги приканва да общуват повече по между си. След няколко месеца неуморен труд, можем да ви кажем: Добре дошли! Очакваме всички познати и непознати, близки и далечни приятели, хора, животни и други чудни индивиди, за да се забавляваме заедно и да дадем началото на нещо хубаво, в което сме вложили много любов, енергия и старание, казват домакините.

Купонът започва точно в 19ч.


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…