Новогодишната вечер в Groove Music&Art, която да запомним дълго след това - веселба, много музика и добро настроение без никакви стилови и концептуални ограничения. Освен внимателно подбраната селекция от храни и напитки, като специален комплимент от бара за всички ще има подаръци и карнавални аксесоари, с които да си направим незабравимо рейв парти. Новогодишният куверт е на стойност 39лв. и включва: - Брускети с пушена сьомга, сирене Филаделфия и копър / Моцарела с песто и сушени домати / Прошуто и маслинова паста - Селекция от сирена и колбаси - Традиционни български ястия - постни сарми, баница с късмети - Плодове - Микс ядки и шоколад - Чаша шампанско или вино за новогодишната наздравица Напитките ще бъдат на свободна консумация от бара, като ще има и много допълнителни промоции, специално за новогодишната вечер.

Куверти могат да бъдат закупени на място. Поради ограничения капацитет Ви препоръчваме да подсигурите Вашето присъствие възможно най-рано! Резервации без закупен куверт няма да бъдат уважени при запълване на капацитета. Допълнителна информация можете да получите на +359 879 026 135.

Екипът на Groove Music&Art Ви пожелава весели празници!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…