Десетките шатри за предстоящото есенно издание на Капана фест вече са разположени из квартала и много от тях дори работят още от обяд в петъчния ден. Поредното издание на фестивала се разпрострира по много улици - от южната страна на Халите, до пешеходната част на "Йоаким Груев" в посока сградата на МВР.

На фестивала отново е пълно с участници, които предлагат собственоръчно изработени сувенири от всякакъв вид. Всеки гост на града или пловдивчанин може да си тръгне с уникални подаръци, артистични фотографии, картички, дрехи и др. Сред любопитните участници са първата българска фирма, която произвежда презервативи, които предлагат образователни брошури и игра с награди. Сред щандовете на улица "Христо Дюкмеджиев" е и доброволния отряд 112, които презентират своята дейност при бедствени ситуации, спешни случаи и др.

От южната страна до Халите отново е разположена стена за катерене. От другата страна на търговския център е музикалната сцена и традиционната скара. Множество шатри с храна и напитки са поставени на "Широкото", както и по други улици из квартала.Близо до култовия "Найлон" пък има поставен и огромен метален "капан" с висящо сирене. Любопитни украси има и на едно от популярните кръстовища - на "Златарска" и "Христо Дюкмеджиев", където над главите на туристите ще "вали" цял дъжд от малки огледала. Предстои монтиране и на голяма огледална звезда.

Фестивалът ще се проведе този уикенд като в Капана отново ще пристигнат много артисти и музиканти, които ще обогатят живота на града в следващите дни до неделя.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…