Print this page

Третата по ред "Серенада - изненада" беше поднесена тези дни като дар за жителите на Район Тракия.

В зеленото пространство между блокове 145, 145-А, 148-А, 149 екипът на предаването "Ася в страната на талантите" разположи техника за озвучаване, камери, апаратура и точно в 19 часа Серенадата започна.

Тъй като в близост имаше и детска площадка, се присъединиха много деца, а с тях и много възрастни. Някои от хората изнесоха специално столове, шезлонги, за да се разположат удобно и да се насладят на хубавите изпълнения. Много хора гледаха, снимаха и се радваха от балкони и тераси. А именно в това е и идеята - звуците на серенадата да достигнат до всеки по непосредствен и същевременно приятен начин.

В хубавата музикална изненада се включиха мажоретен състав към СУ "Любен Каравелов", младата талантлива поп певица Вяра Антонова, солисти от музикален център "Мюзик Арт", танцьори от фолклорен кулб "Мила", певецът с глас, който много напомня на Емил Димитров - Борис Комитов, оркестър Асеновград, с ръководител Димитър Ангелов - Цампито и солисти - дует Дани.

Накрая Серенада - изненада завърши, традиционно вече, с българския символ на заедност - с дълго и пъстро хоро, на което се хванаха и малки, и големи.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.

Предстои следващо издание през месец юни. В кой пловдивски квартал ще бъде обаче, това е  ИЗНЕНАДА!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…