Третата по ред "Серенада - изненада" беше поднесена тези дни като дар за жителите на Район Тракия.

В зеленото пространство между блокове 145, 145-А, 148-А, 149 екипът на предаването "Ася в страната на талантите" разположи техника за озвучаване, камери, апаратура и точно в 19 часа Серенадата започна.

Тъй като в близост имаше и детска площадка, се присъединиха много деца, а с тях и много възрастни. Някои от хората изнесоха специално столове, шезлонги, за да се разположат удобно и да се насладят на хубавите изпълнения. Много хора гледаха, снимаха и се радваха от балкони и тераси. А именно в това е и идеята - звуците на серенадата да достигнат до всеки по непосредствен и същевременно приятен начин.

В хубавата музикална изненада се включиха мажоретен състав към СУ "Любен Каравелов", младата талантлива поп певица Вяра Антонова, солисти от музикален център "Мюзик Арт", танцьори от фолклорен кулб "Мила", певецът с глас, който много напомня на Емил Димитров - Борис Комитов, оркестър Асеновград, с ръководител Димитър Ангелов - Цампито и солисти - дует Дани.

Накрая Серенада - изненада завърши, традиционно вече, с българския символ на заедност - с дълго и пъстро хоро, на което се хванаха и малки, и големи.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.

Предстои следващо издание през месец юни. В кой пловдивски квартал ще бъде обаче, това е  ИЗНЕНАДА!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…