Изненадите в Капана нямат край. Каравана с мини дворче се появи на метър от откритата сцена в квартала на творческите индустрии.

 

Притежателят на частния парцел до самото Ядро, което пък е единствената общинска собственост в градската зона, реши да си спретне ресторант за бързо хранене на открито. Прилежно е оградил собствеността си с ниска дървена ограда, като е обособил дворно пространство, в което се предполага, че ще има маси и столове. Докарал е мобилната кухня и малка шатра.

 

Очаква се скоро обектът да заработи. В бъдещото заведение за бързо хранене на открито ще се предлага тайландска кухня, казаха съдържатели на съседни търговски обекти.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…