Print this page

Казват, че Бог си почивал в неделя, но тази седмица май беше решил да си даде бонус ден в почивката. Ако не можем да отидем на морето, то тогава си създаваме малък оазис в градина на края на града и цял ден пием мохито на басейна, излежаваме се в някой хамак или просто си говорим с приятели под дърветата. Звучи твърде хубаво, за да е истина, но именно така премина този съботен ден. Стотици се събраха на 20-часовото парти на Мелформатор, което се проведе в края на града. Дори не знаех, че тука има къщи, мислех си, че е празно поле, смееха се едни момчета, докато си допиваха бирите на бара. Телефоните на такситата бяха прегорели, а шофьорите обясняваха как вече за десети път ходят до уреченото място. Абе, то целият град се изнесе на това Коматевско шосе, аз дори на Нова година нямах толкова навъртяни километри, коментира един шофьорите.
Така си и беше – близо 600 човека се събраха на купона около басейна, кой по бански, кой по бельо, кой с дрехите, а и кой по без нищо. Началният час за партито беше достатъчно ранен, за да може да сгрее страстите до вечерта. Нощта беше като снимкова площадка за холивудски филм. Такива неща наистина само по филмите могат да бъдат видени. Голяма сцена с диджей, хора танцуват цяла вечер, а дори и младата двойка, която охлаждаше страстите в басейна се връзваше на цялата ситуация. За какъв купон говорим, при положение, че се наложи да му се сложи по-ранен завършек, тъй като съседи се оплакали в полицията. Да, дори в края на града, в поле, с достатъчно разстояние между къщите – цял Пловдив знаеше, че зад оградите в малкия оазис се случва най-великия купон за лятото.


8 comments

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…