Остава са една от най-любимите групи на Пловдив. Всеки един техен концерт бива придружен с липса на свободни места, изключително позитивно настроение и танци до болки в краката. Снощното им разтърсване в Конюшните на царя не беше по-различно. Най-добрата открита сцена в България, както от групата сами назоваха, не успя да побере всички фенове, събрали се в петъчната вечер.
Нежните песни под лятното небе нямаше как да не придадат романтично настроение на цялата вечер. Sex in the morning, Мъничко човече, Бесен, Шоколад и много други бяха сред репертоара им снощи. Нетипично, най-популярните песни бяха първи и то изсвирени една след друга, което не е толкова очудващо предвид факта, че групата имаше едва час и половина за свирене.  Е, наистина ли ще приключат толкова рано, коментираше публиката в края на концерта. Остава не се славят с кратките си изпълнения, но законите, които витаят над летните сцени са достатъчно жестоки и в 23 часа всичко трябва да бъде утихнало.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…