Вокалистът на култовата британска група Продиджи Кийт Флинт е починал на 49-годишна възраст. Новината съобщиха всички световни медии днес по обяд. Той е открит мъртъв в дома си в Есекс. 

Според полицията смъртта не е настъпила при съмнителни обстоятелства, но властите не дават повече информация. 

Кийт Флинт е сред най-популярните музиканти по света, вокал и сред водещите лица Продиджи - култова за десетилетието на 90-те и годините след 2000-а. Заедно с Лиам Хаулет и Максим, са най-разпознаваемите лица в бандата, която гостува на няколко пъти в България, идвайки в последните години няколко пъти, като един от най-запомнящите се концерти бе в Бургас през 2010 година.

Флинт е известен с визията си като лице на групата в клипове, като Firestarter и Breathe, станали номер едно в много държави по света.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…