Актрисата отбелязва юбилея си с главна роля в „По-студено от тук“ под режисурата на Владимир Люцканов

Актрисата Ивана Папазова ще отбележи 50-ата си годишнина на сцената на любимия си пловдивски театър, с премиерата на новия спектакъл на Драмата. Навръх юбилея си тя ще прави това, което може най-добре- ще играе. В Деня на будителите на 1 ноември Папазова ще излезе пред публиката в главната роля на спектакъла „По-студено от тук“ от Лора Уейд (Англия), режисиран от Владимир Люцканов.

В останалите роли се превъплъщават Мария Сотирова, Радина Думанян и директорът на театъра Кръстю Кръстев. Преводът е на Харалампи Аничкин, сценография и костюми – Венелин Шурелов, музика – Петър Дундаков, фотограф Георги Вачев, плакат Ралица Русева и Георги Вачев.

Изящна и разтърсваща история, пиесата „По-студено от тук“ от Лора Уейд разказва за семейство, поставено пред препятствие, което не може да бъде преодоляно. Майката, бащата и двете им дъщери трябва да се изправят един срещу друг, срещу самите себе си, за да открият усмивката и сълзата, прошката и утехата, благодарната прегръдка. И да разберат, че семейството е мост от ръце, които винаги те крепят, когато залиташ над бездната. Светъл, пречистващ през сълзи спектакъл за доброто в човека.

Билетите за 1 ноември са изчерпани. Следващата дата, на която се играе постановката, е 15 ноември.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…