Print this page

Котките са едни от любимите домашни любимци. Макар и хората често да се делят на кучелюбци и котколюбци, то всеки изпада в умиление, когато някое котенце го погледне с големите си очи през мустачките. Котките мъркат, галят се в теб и обичат да ги гушкаш (говорим за нормалните котки). Но все пак много хора вярват, че това е дясната ръка на Сатаната, което за някои от косматите ни приятели не е вярно, тъй като са самия Сатана. Даваме ви няколко точки, които е препоръчително да следвате, за да разберете дали котката ви се опитва да ви убие.

1.    Мачка ви.
Вие си лежите, а тя се качва върху вас и започва да ви мачка я корем, я ръка, я крак. Мислите го за мило и приятно, тъй като се усеща като масаж? Да, ама не. Реално котката ви опипва, за да разбере кои са слабите ви места.

2.    Крие се на тъмни места и ви наблюдава.
Това, че вие сте я видели сега, не означава, че тя не го прави постоянно. Важно е да разбереш всичко за жертвата си преди да я нападнеш, така че проверявайте си гардероба преди да заспите.

3.    Твърде много си рови в пясъка.
Искам да кажа – наистина прекалява! Не говорим само след като си свърши работата в котешката си тоалетна, а постоянно. Това всъщност е суха тренировка за създаването на гроба ви.

4.    Спи върху всякакъв вид електроника.
Лаптоп, телефон – всичко, което ви дава достъп до света, бива задръстено с косми и евентуално спира да работи. Случайност? Не мисля.

5.    Гледате се без да мигате.
Ако попаднете в нещо подопбно с котката си, НЕДЕЙТЕ ДА ОТВРЪЩАТЕ ПОГЛЕД ОТ НЕЯ! Ако дори за секунда погледнете настрани или мигнете, ще ѝ покажете, че сте слаб и най-вероятно ще последва нападение от нейна страна.

6.    Изтича със скоростта на светлината от всяка стая, в която вие влизате.
Това всъщност е провален опит за убийството ви.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…