През август на "Тя в Пловдив" ви срещаме с Мария Сонриса - content writer, любителка на пътешествията и новите преживявания, целият свят е нейният дом.

Йоана Иванова

 

 

Каква е първата ти мисъл сутрин, с която започваш деня си?

„Днес ще бъде ЕПИЧЕН ден!“

С какво се занимаваш професионално?

Копирайтинг и писане на текстово съдържание.

 
 
А в свободното си време?

Приключенията са моята страст. Обичам да скитам сред природата, да изкачвам върхове, както и да опознавам непознати места, градове и култури. Предпочитам да пътувам сама, като за последните 2 години съм посетила 38 държави. Любимата ми част от пътуванията е, че се срещам с интересни и вдъхновяващи хора от целия свят.

Защо в Пловдив?

Това е градът, който винаги ще има специално място в сърцето ми. На където и да ме отнесе вятъра, накрая винаги се връщам вкъщи.

Какви са предизвикателствата, с които се сблъскваш?

Хората изпитват трудност да ме приемат на сериозно, защото трудно оставам на едно място и се развивам като фрийлансър и дигитален номад. Очаква се, че жена на моята възраст (28) трябва да е “зряла”, семейно ориентирана и със стабилна работа, а моите приоритети са други. Искам да създавам и да преоткривам, да пътешествам и опознавам света.

Разкажи ни за един от проектите, върху които работиш в момента.

В момента стартирам собствена маркетингова агенция в България, за да продължа професионалното си развитие на едно по-високо ниво.

 
 
Какво те вдъхновява?

Вдъхновявам се от природата и добрите хора.

Как насочваш и използваш женската си енергия в своята работа?

Винаги вярвам на своята интуиция.

Как завършваш един ползотворен ден?

С тренировка, хубава храна и приятна вечерна разходка.

снимки личен архив Мария Сонриса

* "Тя в Пловдив" представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали.

 

Очакваме ви на "Тя в Пловдив" на 27-ти август (четвъртък), от 19:00ч в Wunderbær - Hills Beer Bar & Shop - ул. Бетовен 2.

 

Събитието се организира на доброволчески принцип от Елена Лулчева, Вероника Йовчева и Йоана Иванова.

 

*Социалният формат 'ТЯ в ...' е създаден в Пловдив от Академия 'Екатерина Каравелова'с цел да вдъхновява и да спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Научи повече!

 

Следи информация за всички събития в инстаграм и фейсбук.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…