Мирослава Тодорова и Александър Георгиев се срещнаха на живо, след дълга онлайн кореспонденция в бар Котка и Мишка и споделиха новите си проекти

Соня Попова

Чаровната и гласовита пловдивчанка Мирослава Тодорова, която градът под тепетата обича отпреди участието ѝ в телевизионния музикален формат X Factor, сезон 2017 доведе новия любимец на почитателите на красивите гласове Александър Георгиев в Квартала на творческите индустрии. Двамата бяха уловени от репортер на Капана.бг на улица „ХристоДюкмеджиев“ и се съгласиха да разкажат какво правят заедно.

Това е първата ни дълга приятелска среща, след отпадането на ограничителните мерки, споделя Мира. Затова решила го доведе в Капана – „любимото ми място за всичко... за писане, за четене, за запознанства, за усмивки, безгрижни моменти и себеобичане.“

Познаваме се от няколко години, не сме имали възможност досега да се видим за повече време, водихме дълга онлайн кореспондеция, разказва финалистът от последния сезон на Гласът на България.

Александър е на 20 години, роден е в Пловдив, но от много години живее в Манчестър. Записва се за "Гласът на България", защото иска музикалната му кариера да започне от България. 

 

„Дълго мислих, заради извънредната ситуация, дали да дойда за концертите на живо. Във Великобритания има страх, а ѝ майка ми е медицинско лице и имах информация от първа ръка. Радвам се че взех това решение, а сега се радвам, че ще мога да правя музика тук.“

Най-скорошната среща на Алекс с пловдивската публика ще бъде на концерта на неговия ментор в предаването Владимир Ампов. Концертът от турнето „Ти грееш“ в Пловдив ще е на Античен театър на 30 юли. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Мирослава положи успешно матурите си и сега е в очакване на абитуриентския си бал, готви се за кандидатстване и междувременно има редица концерти. Първият е този уикенд в Капана на открито.

Докато практикуваха айляк двамата импровизираха цяло парче с рап рими относно "бъдещите им творчески планове". Всичко се случи толкова бързо, че репортерът ни не успя да го запише.

Алекс от #ОтборГрафа замени футболната кариера с музикална и покори всички женски сърца в цялата страна с изпълнението си на песента „Señorita”.

1 comment

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…