Въпросът на деня не е мога ли да бъда Джейн Фонда, когато навърша 80, и ще доживея ли до 100. Въпросът на деня е КАК и ЗАЩО на някои хора им се получава, а на други – не. Само въпрос на гени ли е или има и още нещо?

Чуйте лекцията на Димитър Капов, която ще се състои на 25 януари 2020, събота, от 17:00 часа в Търговско-Промишлена Камара – Пловдив на ул. Самара №7, ет. 2.

Димитър е медицински специалист (лъчетерапевтичен лаборант в отделение по Лъчетерапия на частна болница) и инструктор на групови фитнес тренировки. Той съчетава познанията си по медицина и опит в професията си с голямото разнообразие от различни спортни активности. Наблюдавайки и изучавайки хората, с които е в контакт ежедневно, както и с проверената информация, събирана по темата - литература и доказателства, е успял да извлече най-полезното и любопитно относно връзката „начин на живот, спорт и здраве“. Ще ви разкаже как те си взаимодействат и карат нашите тела, и съзнание да съществуват по-дълго, радвайки се на щастлив и пълноценен живот.

Събитието е за всеки, който се вълнува от темата за съхраняване на здравето, младостта и красотата възможно най-дълго време!

Вход: 10 лева.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…