Артистът ще говори на тема „Езикът като средство за спасение“ в „Петното на Роршах“

Един от най-известните български рапъри – Атила (Орлин Милчев) ще води първата от поредица публични лекции в Модерна академия на изкуствата „Синдикат“. Артистът ще говори на тема „Езикът като средство за спасение“. Събитието е специално организирано за учениците  на „Синдикат“, но е с вход свободен и на него могат да присъстват и други.  Лекцията е на 2-ри март, събота, от 18.30 – 20.00 часа, в музикален клуб „Петното на Роршах“.

Атила (Орлин Милчев) има девет студийни албума, многобройни участия и концерти в цялата страна. Завършил е филмова и телевизионна режисура в НАТФИЗ. В момента, освен с музика, се занимава с режисура и  заснемане на продукции за различни компании. Една от най-популярните му продукции е късометражният филм „Добри“.

По време на лекцията Атила ще говори за езикът като средство за общуване и спасение, смисълът от четенето, за общуването, за разликата между хип-хоп и рапа и връзката на хип-хопа с различните видове изкуства. Ще има време за въпроси и отговори, част от питанията вече са подготвени от учениците на „Синдикат“.

„Ред и хаос“ е името на новия албум на Атила, който излезе през 2018 година. За творчеството си казва „Не правя компромиси с музиката си, за да постигна комерсиален успех“. Модератор на лекцията ще бъде ученичката на „Синдикат“ Мартина Стефанова. След нея Атила ще има концерт в „Петното на Роршах“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…