Така изглежда февруари през очите на фотографа Георги Матов

Февруари е Любов! Но и не само...той винаги носи в себе си обещанието за пролет и движение. Предчувствайки идващите по-топли дни и радвайки се искрено на всеки слънчев лъч, пловдивчани използваме всеки момент, за да изпълним емблематичните места под тепетата с живот.

Хубавото време през последната седмица даде мотивация на всички нас да изпълзим от зимните черупки и да се отдадем на спорт и разходки. Млади дами прекарват следобедите след училище в Цар-Симеоновата градина и танцуват под лъчите, а запалени спортисти поддържат форма на Гребната база. 

От друга страна, вчера най-късият месец ни изненада с бяла прегръдка, а настроението в снежния ден беше не по-малко приповдигнато. Кое лице на февруари харесвате вие?

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…