Print this page

Sounds of the Ages 2015  стартира утре! Ето още една предваритена фестивална новина

 

OPETH са първата световна група, която направи специална преработка на логото си на българска кирилица.

 

Дизайнът на официалните ОПЕТ фланелки e правен от ПОЛ БАРКЪР по предложение на радио ТАНГРА МЕГА РОК и с консултанската намеса на БОРИЛ КАРАИВАНОВ (www.Cyrillic.bg).

Те ще се предагат на феновете на историческия концерт на OPETH на 19 септември в Античния театър в Пловдив.

Избраната за  Прогресив група на годината ще се представи за първи път с оркестър и именно затова, интересът към шоуто в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България. 

Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК със съдействието на Община ПЛОВДИВ и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото:

12 септември - 2 CELLOS;

18 септември - APOCALYPTICA;

19 септември - OPETH с оркестър;

20 септември - MACACO и Уикеда.

БИЛЕТИ за концерта на OPETH с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) ще намерите в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

 Мнозина са склонни да премерват големината на едно явление с лайковете, които то събира във Facebook. И по тези параметри, OPETH са много голяма група, със своите над 1 милион и 300 хиляди последователи в целия свят. 

В тази широка платформа, OPETH рекламираха както новите си фланелки, така и Пловдив като уникална туристическа дестинация, която предлага чудесни възможности. Групата подчертава, че до Пловдив и София (само на 140 км от Пловдив) летят и множество достъпни авиокомпании от Лондон, Милано, Париж, Амстердам и много други големи европейски градове. Публикуван е и късият филм на Стефан Апостолов - ‘Plovdiv - The World's Sixth Oldest Town’ 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…