„Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“ е вече налична на началната страница на Община Пловдив https://www.plovdiv.bg/. Тя е създадена по инициатива на отдел „Култура, археология и културно наследство“ от арх. Нина Толева-Новак, гл. експерт в отдела. В нея са описани зали, музеи, галерии, театри, места на открито подходящи за фестивали, музикални събития, изложби и други. За всяко от тях е дадена максималната подробна и налична информация - адрес, капацитет, подходящо за какъв тип прояви, дали е на открито, на закрито, дали е зала към читалище, дали има помощни помещения, друга допълнителна техническа информация. Указано е кои от тях могат да се наемат за организиране на събитие и са приложени съответни телефони за контакт, електронен адрес и/или сайт.

Местата за култура са указани в различен цвят, както следва:  в червено са тези на закрито, в  жълто - към читалища, в  зелено - на открито.

Има и QR код, който може да се прилага към печатни материали за достъп към картата. „Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“ е достъпна на сайта на Община Пловдив https://www.plovdiv.bg/ - в банер долу, на главната страница, отделно от това в раздел „Култура“, както и на следния адрес: https://bit.ly/plovdivculture

„Интерактивна карта на местата за култура в Пловдив“  се обновява периодично, обогатява се с нова информация. Всички заинтересовани, които имат желание могат да се свържат с отдел „Култура, археология и културно наследство“ и да подадат съответната информация, ако искат да бъдат включени в картата.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…